Ads by Banner Exchange beta

Speed Strip Flash Games

I Flirt 4 Free Adult SEO Toplist

Rankings - Gay Homosexual boys
buurman, chris, pijper, enorme pik, bek - Stats
1 This Month 0 buurman, chris, pijper, enorme pik, bek
Buurman, Wat doet u nu? en Chris Pijper neemt buurman zijn enorme pik in de bek!

Als de buurman na lang twijfelen voor Chris Pijper staat zegt hij dat het toch wel een keer wil proberen met een jongen. Chris Pijper kijkt hem bedachtzaam aan en zegt "Zal ik je eerst eens pijpen en dan kijken of je wel verder wilt gaan" . De buurman stemt in en Chris Pijper neemt zijn enorme pik in zijn bekkie. In no-time is hij zo hard als beton en geniet de buurman met volle teugen van de pijpbeurt van Chris Pijper. Volgende keer gaan we wel wat verder zegt Chris Pijper met een lach.

Nu weet de buurman pas echt waarom Chris Pijper "Chris Pijper", heet want zo als Chris Pijper Pijpt is wel heel erg lekker en geil en beter als dat de beste pijper pijpen kan, Chris is een echte Pijper doet zijn (bij)naam pijper wel eer aan! Wil jij Chris Pijper ook een keer lekker in zijn bekkie neuken?
Category: Gay Homosexual boys | Movement:
Average 0
Report Abuse
0/5
hoerige blonde slet, afspraakje, donkere vriend, lekkere neger - Stats
2 This Month 0 hoerige blonde slet, afspraakje, donkere vriend, lekkere neger
Lekkere neger neukt een blonde god

Deze hoerige blonde slet heeft een afspraakje met zijn donkere vriend. Na vaak uit eten te zijn geweest is het nu tijd geworden voor een lekkere neukpartij. Als ze op de bank zitten duurt het niet lang voordat ze al hun kleren kwijt zijn. Deze blonde slet heeft al snel de donkere lul van zijn vriendje diep in zijn keel zitten. Hierna wordt hij snoeihard in zijn kontje genomen en schreeuwt hij het uit!


Category: Gay Homosexual boys | Movement:
Average 0
Report Abuse
0/5
geile gay sex, gay jongens, super geil - Stats
3 This Month 0 geile gay sex, gay jongens, super geil
Geile gay sex in het nieuwe huis

Deze gay jongens zijn super geil. Rick heeft Jorg zo uit de kleren en trekt zijn slipje kapot. Nu laat hij zijn natte vinger in zijn kontje glijden en begint hem lekker in zijn kontje te vingeren. Deze mannen willen nu nog maar 1 ding en dat is elkaar in hun kont neuken en hun lul diep in het mondje nemen. Mmm lekker is dat, een kloppende harde lul in je mond.


Category: Gay Homosexual boys | Movement:
Average 0
Report Abuse
0/5
chris, pijper, vriendje, klaarkomt in mond - Stats
4 This Month 0 chris, pijper, vriendje, klaarkomt in mond
Chris - Pijper zuigt zijn zaad naar binnen, pijpen tot zijn vriendtje klaarkomt in mond..

Pijper Chris kijkt zijn vriendje geil aan als hij door zijn knieën gaat. Hij knoopt zijn broek los en haalt zijn penis uit uit zijn boxer. In het begin is hij nogal slap maar dat maakt Chris pijper helemaal niets uit, hij zuigt hem wel omhoog tot een ware erectie. Chris de pijper klemt zijn mondje om zijn lul en neemt hem heel diep in zijn keeltje. Chris pijpt zijn vriendje helemaal hard en blijft doorgaan tot dat hij klaarkomt in zijn mond. Chris de pijper slikt alles door en kijkt geil omhoog terwijl Chris Pijper alles doorslikt. Zo een goede pijpbeurt heeft Chris Pijper zijn vriendje nog nooit eerder gehad...
Category: Gay Homosexual boys | Movement:
Average 0
Report Abuse
4/5
twee lullen, trekken, truitje uit, van der sluis, lekkere body, mondje - Stats
5 This Month 0 twee lullen, trekken, truitje uit, van der sluis, lekkere body, mondje
Twee lullen in René van der Sluis zijn mondje!

Ze trekken hun truitje uit zodat ze kunnen genieten van elkaar lekkere body. Twan gaat als snel door zijn knieën en begint Erik flink te pijpen. Als de heren net lekker op dreef raken. Dan komt René bij van der Sluis binnen en zegt ah wat is dat nou zijn jullie al begonnen, het ziet er echt geil uit, mag ik daar ook even aan zuigen? Erik wenkt hem en duwt zijn lul ook in René zijn mondje. Zo nu heb ik twee lekkere kerels die me geil pijpen en met volle mond kunnen ze ook niet meer dom praten. Hierna wordt er door de heren geweldig geneukt en strelen ze elkaar over hun prachtige body.


Category: Gay Homosexual boys | Movement:
Average 0
Report Abuse
0/5


gespierd, kerel, afgezogen, gepenetreerd, afgetrokken - Stats
6 This Month 0 gespierd, kerel,  afgezogen, gepenetreerd, afgetrokken
Gespierde kerels in strakke outfits worden afgezogen, gepenetreerd en afgetrokken door andere kerels!

Als je dol bent van gespierde mannen en je houd van homo nachtclub avondjes, dan zit je hier goed! In deze scene zie je hoe een aantal goed gespierde kerels afgezogen, gepenetreerd en afgetrokken worden door andere kerels! De zaadspetters vliegen hier de hele zaal door!
Category: Gay Homosexual boys | Movement:
Average 0
Report Abuse
0/5
Overall Stats
Average (Last 10 Months)
In Out Pageviews
0.0 581.7 437.1
Total (All Time)
In Out Pageviews
187 21,809 818,347
Join User Control Panel Forgot your password?
Online Tools Scripts
Empty items ;-) Comming soon
FAQ About us Terms Of Service Disclamer Thank you Forgot your password?
 Arabic - العربية  Bosnian - Bošnjački  Czech - Čeština  Danish - Dansk  Dutch - Nederlands  English - International  Finnish - Suomen  French - Français  German - Deutsch  Greek - ελληνικά  Lithuanian - Lietuviškai  Polish - Polska  Portuguese - Português  Romanian - Români  Russian - РусскиЙ  Spanish - Español  Swedish - Svenska  Turkish - Türkçe